Leer ons kennen!

Wij zetten onze kernwaarden graag eens voor je op een rijtje om je een duidelijk beeld te geven over hoe wij werken.

Even voorstellen…

Welkom bij Condigno – jouw oplossing voor effectieve inzet van mensen!

Maak kennis met Juan Pablo Romberg, de visionaire eigenaar van Condigno en een ervaren expert in het oplossen van vraagstukken met betrekking tot het optimaal inzetten van mensen op de juiste plek. Met een schat aan kennis en ervaring heeft Juan zich bewezen als dé go-to persoon in de branches IT, Techniek en Industrie.

Bij Condigno begrijpen we dat het succes van een organisatie afhankelijk is van de juiste match tussen mensen en functies. Juan heeft zich toegelegd op het vinden van de perfecte balans, of het nu gaat om het plaatsen van een individu op een openstaande positie, het samenstellen van een team voor een specifiek project, of het begeleiden van een volledige transitie binnen een bedrijf.

Met zijn gedegen kennis van de industrie en zijn scherp oog voor talent, is Juan in staat om de behoeften van een organisatie feilloos te doorgronden en de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Zijn aanpak is uniek en veelzijdig, met een focus op het creëren van een win-win situatie voor zowel werkgevers als werknemers.

Naast zijn uitmuntende vaardigheden op het gebied van personeelsinzet, heeft Juan ook een indrukwekkende expertise opgebouwd in het adviseren en opzetten van recruitment strategieën. Hij begrijpt dat het aantrekken en behouden van toptalent cruciaal is voor het succes van een organisatie, en hij weet als geen ander hoe hij een effectieve strategie kan ontwikkelen en implementeren om dit te realiseren.

Bij Condigno geloven we in een persoonlijke aanpak. Juan hecht waarde aan een nauwe samenwerking met zijn klanten en streeft ernaar om een diepgaand begrip van hun specifieke behoeften en doelen te krijgen. Met zijn doortastendheid en toewijding zorgt hij ervoor dat elke klant de op maat gemaakte oplossingen ontvangt die ze nodig hebben om te gedijen in een competitieve omgeving.

Wil je jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengen? Neem dan vandaag nog contact op met Juan Romberg en ontdek hoe Condigno jou kan helpen bij het oplossen van jouw meest uitdagende personeelsvraagstukken en het optimaliseren van jouw recruitment strategie. Samen kunnen we de juiste mensen op de juiste plek krijgen en jouw bedrijf laten groeien.

Bij Condigno staan we voor kwaliteit, expertise en resultaat. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw organisatie te laten excelleren.

Gelijkwaardigheid

De manier hoe wij als collega’s en vooral als mens met elkaar omgaan is altijd op basis van gelijkwaardigheid. Maar… niet alleen onderling. Iedere samenwerking die wij aangaan of contactmoment dat wij hebben is vanuit gelijkwaardigheid. Wij plaatsen de ander nooit op een voetstuk en zeker niet onder ons.

Eerlijkheid

Iedereen waarmee wij samenwerken kan er vanuit gaan dat wij altijd een eerlijk en transparant advies geven. Als collega’s onderling verwachten wij ook dat we eerlijk naar elkaar toe zijn. Het betekend voor ons dat wij elkaar aanspreken vanuit een goede intentie als wij iets niet prettig vinden met als doel de ander en onszelf te helpen. 

Passie

Onze slogan zegt het al. Het is onze passie om het beste in de ander naar boven te halen en ieder in hun kracht te zetten door de ander gebruik te laten maken van zijn of haar talenten. Daarnaast is het onze passie om een ondernemende manier van werken te hanteren. Voor ons wil dat zeggen dat wij altijd open staan en op zoek zijn naar samenwerkingen en/of partnerships om win-win situaties te realiseren. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. 

Condigno 2023 © Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Cookie Policy

Scroll naar top