Wij geloven in wat wij doen

En daarom krijgen al onze opdrachtgevers standaard de eerste maand garantie op een plaatsing voor een vaste aanstelling.

Wij geloven in wat wij doen

Wij staan achter onze dienstverlening en geloven in wat wij doen. Bij iedere plaatsing die wij doen als het gaat om een vaste aanstelling, krijgen onze opdrachtgevers de eerste maand garantie. Als de kandidaat in de eerste maand uitvalt dan zet Condigno opnieuw alle expertise in om de vacature kosteloos in te vullen. Daarnaast heeft de klant altijd de optie om voor 3% extra fee de garantietermijn te verlengen tot een periode van maximaal zes maanden vanaf de startdatum. 

Een langdurige relatie

Bij iedere samenwerking die wij aangaan willen wij investeren in een duurzame en langdurige relatie. Wij hebben altijd de intentie om een band met onze opdrachtgevers op te bouwen die er voor zorgt dat wij elkaar steeds beter leren kennen. Dit proces begint vanaf het eerste contactmoment en stopt niet na een succesvolle samenwerking. Integendeel, dan begint het pas echt. Wij vinden het daarom erg belangrijk om ook na een succesvolle samenwerking met elkaar in contact te blijven. De frequentie van dit contact kan uiteraard met elkaar worden afgestemd. Voor ons is het van belang om met elkaar in contact te blijven zodat wij onze opdrachtgevers steeds beter leren kennen waardoor toekomstige samenwerkingen steeds efficiënter zullen verlopen.

Geen verrassingen

Een duidelijke en transparante communicatie is voor ons essentieel om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Voordat wij een samenwerking aan gaan, maken wij duidelijke afspraken over onze werkwijze en tarifering. Wij doen altijd aan een stukje verwachtingsmanagement zodat beide partijen weten wat zij kunnen verwachten. Op het moment dat wij op de overeengekomen afspraken een schriftelijk akkoord hebben ontvangen gaan wij van start. Gedurende het hele recruitmentproces houden wij onze opdrachtgevers aangelijnd en op de hoogte van de status van de procedure.

Condigno 2023 © Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Cookie Policy

Scroll naar top