Ons Recruitmentproces

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij volgens ons recruitmentproces die wij stap voor stap met onze kandidaten doorlopen.

Intake gesprek


Met iedere kandidaat plannen wij een kennismakingsgesprek. Daarbij nodigen wij je graag uit op ons kantoor. Vormt de reisafstand of een volle agenda een barrière? Dan volstaat een videocall per Skype of Whatsapp.

Voorstellen bij de opdrachtgever


Zodra wij een goed beeld hebben van de kandidaat en het profiel, stellen wij de kandidaat voor bij de opdrachtgever. Wij houden de kandidaat op de hoogte van eventuele feedback punten en/of vragen.

Voorbereiding eerste interview


Als voorbereiding op het interview bellen wij twee uur voor aanvang van het interview met de kandidaat. Wij doorlopen dan een checklist met een aantal punten om er zeker van te zijn dat de kandidaat goed voorbereid de deur uit gaat, want dan begint het interview eigenlijk al.

Voorbereiding tweede interview


Net zoals bij het eerste interview bellen wij twee uur voor aanvang van het interview met de kandidaat. Wij doorlopen wederom een aantal punten en geven eventuele wijzigingen wat betreft kantoorlocatie en/of gesprekspartner door.

Tekenen contract. Bezoek op locatie


Zodra het contract is getekend door de kandidaat, plannen wij met de opdrachtgever een bezoek in. Wij komen een taart bezorgen en de kandidaat natuurlijk feliciteren.

Condigno 2023 © Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Cookie Policy

Scroll naar top